Waarom kiezen voor aluminium terrasmeubilair?

Optimaal genieten: het belang van kwalitatief terrasmeubilair

Het is van belang dat gasten een onvergetelijke vakantie beleven! Elk moment telt, ook de momenten die ze doorbrengen op het terras van hun accommodatie. Oncomfortabel, incompleet of beschadigd terrasmeubilair kan zorgen voor een negatieve ervaring, iets dat u als recreatieondernemer en wij als leverancier van terrasmeubilair niet willen. Bovendien leidt dit tot extra werkzaamheden voor de technische dienst. Daarom is het kiezen van kwalitatief en comfortabel terrasmeubilair erg belangrijk. Met aluminium tuinmeubelen bent u verzekerd van topkwaliteit en een goede uitstraling.

Waarom kiezen voor aluminium meubilair?

  • Weerbestendig: aluminium is bestand tegen alle weersinvloeden en (zout)water.
  • Duurzaamheid: het materiaal roest niet en heeft een lange levensduur.
  • Prijs-kwaliteit: aluminium biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Stijlvol: het straalt luxe uit, passend bij iedere accommodatie.

Hoewel aluminium terrasmeubilair vele voordelen biedt, zijn er ook nadelen. Het kan gebeuren dat de poedercoating beschadigt. Maar geen zorgen, bij Madino hebben we daar een oplossing voor. Wij leveren speciale spuitbussen met de juiste coating mee, zodat eventuele schade snel en gemakkelijk kan worden bijgewerkt. Dit zorgt ervoor dat de meubels er ieder seizoen weer keurig uitzien.

Service en beschikbaarheid

Wij bij Madino hebben een voorkeur voor aluminium terrasmeubilair. Madino heeft een collectie aluminium terrasmeubelen ontwikkeld, waarbij gelet is op de wensen en behoeften vanuit de recreatiebranche. Deze collectie bestaat uit een aluminium terrastafel, een comfortabele stapelstoel, een verstelbare stoel, een ligbed en een bijpassende parasol. Tijdens de ontwikkelingsfase lag de nadruk op belangrijke aspecten als comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

Dankzij eigen productontwikkeling garanderen wij de beschikbaarheid van onze meubelen voor nabestellingen, zodat we de eenheid op de terrassen kunnen waarborgen. Daarnaast hebben we losse onderdelen van de producten op voorraad, zodat we snel kunnen schakelen indien nodig.

Ervaringen van de klant

Judith Jobse van Kustlicht Zeeland Vakanties merkt op: "De aluminium tuinmeubelen van Madino zien er kwalitatief goed uit, zowel qua materiaal als qua uitstraling. Materialen, scharnierpunten, leuningen, je kon aan alles zien en voelen dat het goed was. Wij vertrouwden hen meteen."

Bekijk hieronder de impressie van onze aluminium terrasmeubelen bij een prachtige accommodatie van vakantiepark De Zandhegge in Emst.

Wilt u het terras voorzien van een upgrade? Bel of mail ons gerust voor vrijblijvende tips en advies!

 

Madino Terrasmeubilair