Referenties

Klanttevredenheid staat ontzettend hoog in het vaandel bij Madino Terrasmeubilair. Om een goede klanttevredenheid te realiseren moet de nadruk gelegd worden op aspecten als persoonlijke betrokkenheid, oplossingen presenteren en snel schakelen. Er is dan ook niks mooiers als klanten die tevreden zijn! Wij delen hun verhaal graag...

 

 Vakantiepark de Krim Texel

 

"Persoonlijk en betrokken, wel zo prettig"
Onze relatie is in 2018 als een proef begonnen, maar Madino krijgt inmiddels een steeds grotere rol op onze parken. Ze hebben een heel divers assortiment in kleuren, materialen en producten. Ze kunnen heel veel leveren, dus ze zijn in korte tijd echt onze one-stop-shop geworden voor alles wat met terrasmeubilair te maken heeft.

Persoonlijk betrokken 
Wij hebben een nieuw villapark in de Koog en daar heeft Madino de sets voor geleverd. Gerard was zelf bij de levering en hij heeft ook geholpen alles in elkaar te zetten. Hij was echt persoonlijk betrokken en heel actief. Het gaf een goed gevoel om rechtstreeks met hem te schakelen.

Oplossingen presenteren
Vorig jaar hadden we bij de bungalows nog plastic tuinsets, nu is het een stuk moderner en kwalitatiever. Soms lopen we tegen problemen aan, hier op Texel waait het bijvoorbeeld vaak stevig, en in nauwe samenwerking met Madino zijn we op zoek naar de beste oplossingen. Daar denken ze actief in mee. Dan komt Gerard hier naartoe om oplossingen te presenteren. Ze reageren altijd snel, zijn klantvriendelijk en staan open voor kritiek. Met Madino werkt het gewoon heel fijn!

 
Kustlicht Zeeland Vakanties

"Weer met vertrouwen terrasmeubilair aanbieden"
Wij zijn jaren geleden gestopt met het aanbieden van terrasmeubilair aan de eigenaren op ons park. Het was altijd wat. Het kunststof ging kapot, het werd lelijk... De Zeeuwse zeelucht is helaas niet goed voor terrasmeubilair. Eigenaren verzorgden dus hun eigen meubilair, maar dat betekende dat wij op het park niet de eenheid in uitstraling hadden die we graag wilden.

Gelijk goed
Op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg liepen we tegen stand van Madino aan. Hun producten zagen er kwalitatief goed, zowel qua materiaal als qua uitstraling. Materialen, scharnierpunten, leuningen, je kon gewoon aan alles zien en voelen dat het goed was en goed in elkaar zat. Wij vertrouwden hen meteen.

Niet voor de bühne 
Toen hebben wij de eigenaren op ons park enthousiast gemaakt en een kleine honderd van hen hebben ons advies gevolgd en voor Madino gekozen. En dat is tot op heden naar volle tevredenheid. Als er onverhoopt iets mis gaat dan lossen ze het altijd perfect op. Hun servicegerichtheid is niet alleen voor de bühne, die voel je echt in alles.

 

Camping Julianahoeve Renesse

Buiten laten staan? Geen probleem!"
Op de Julianahoeve hebben wij meerdere chalets en tenten voor de verhuur. Omdat de huurders niet altijd even zuinig met het terrasmeubilair omgaan en het een heel gedoe is om al die kussens op te bergen en netjes te houden, waren wij op zoek naar een oplossing.

Meteen fan
Op de beurs in Hardenberg zagen we de all-weather serie Sunbrella van Madino staan en daar waren wij meteen fan van. Die stof neemt geen water op, dus alles kan probleemloos buiten blijven staan. Dat was een uitkomst! Bovendien ziet die serie er geweldig uit en vonden we de prijs-kwaliteitverhouding heel goed.

Goed geregeld
Omdat we wat variatie in uitstraling wilden, hebben we producten uit verschillende productlijnen en in verschillende kleuren besteld. We hadden vrij laat besteld, maar bij de start van het seizoen was alles keurig en op de juiste plek binnen. De werkvoorbereiding bleek tot in de puntjes verzorgd. En als er eens iets was, loste Madino dat in no-time op. Voor ons gevoel hebben we nu echt een partner die met ons mee denkt en dat geeft een goed en vertrouwd gevoel.

 

Deze prachtige recreatiebedrijven gingen u voor!