Over Madino

Ontstaan van Madino Terrasmeubilair.
Madino Terrasmeubilair is dé partij voor de recreatiesector op het gebied van terrasmeubilair en buitenbeleving. Madino is in 2017 begonnen met het aanbieden van terrasmeubilair binnen de zakelijke markt, fungerend als onderdeel van Van der Garde Tuinmeubelen. Van der Garde levert al ruim 45 jaar terrasmeubilair aan particulieren. De kennis en behoeften die er binnen de particuliere markt zijn kan Madino perfect toepassen binnen de zakelijke markt. 

Missie van Madino.

‘Terrasmeubelen ontwikkelen en aanbieden welke voldoen aan dé eisen van één specifieke branche, waarbij gelet wordt op herkenbare behoeften als kwaliteit, prijs en duurzaamheid. Daarnaast is het comfort dat geboden wordt aan de klanten van de klant even belangrijk. Een tevreden klant, dankzij een tevreden eindgebruiker’ 

Visie van Madino.

‘De beste leverancier van terrasmeubilair worden aan de zakelijke markt door in te spelen op de wensen en behoeften van klanten en haar eindgebruikers per specifieke sector’ 

Enthousiasme en productkennis.
Met ontzettend veel enthousiasme en kennis van het product zijn we begonnen met het adviseren van recreatiebedrijven en zorginstellingen op het gebied van terrasmeubilair. Met eigen adviseurs rijden we langs bij onze zakelijke klanten en voorzien wij de klant van passend advies inzake de buiteninrichting en is er een mogelijkheid voor een vrijblijvende proefplaatsing. En begin 2021 is er de realisatie van onze eigen ‘zakelijke showroom’ waar elk bedrijf op afspraak een ‘terrasje’ kan komen pakken. Centraal gelegen, langs de a15, in Dodewaard.

Kennis van de branche.
Inmiddels spreken we niet alleen over productkennis, maar is er ook sprake van een enorm toegenomen kennis van de branche. Door die gegroeide kennis kunnen wij de wensen die er zijn binnen de zakelijke markt steeds beter vertalen naar onze producten. Deze producten worden uitvoerig getest voordat ze op de markt komen. Door onze eigen productie kunnen we producten aanpassen naar de wens van onze klant, maar er zijn meer voordelen. Altijd een grote voorraad en een na-levertermijn van ongeveer acht jaar. Om eenheid op de terrassen te bewaken.

Klanttevredenheid.
Klanttevredenheid staat ontzettend hoog in het vaandel bij Madino Terrasmeubilair. En daarmee de tevredenheid van de gasten. Om een goede klanttevredenheid te realiseren moet de nadruk gelegd worden op aspecten als persoonlijke betrokkenheid, oplossingen presenteren en snel schakelen. Daarom houden wij een grote voorraad om snel te kunnen schakelen wanneer nodig. Oplossingen komen wij het liefst bij u op locatie presenteren, zodat de oplossing gelijk zichtbaar gemaakt kan worden. Daarnaast blijft de betrokkenheid ook na de realisatie belangrijk voor ons en zijn wij graag de partij die u blijft adviseren op het gebied van buiteninrichting en haar trends.

Leveren.
Onze monteurs staan gereed als de producten geleverd moeten worden. Het vervoer van onze opslag naar het project, het opbouwen van de producten en het uitventen daarvan wordt professioneel uitgevoerd. Dit gaat altijd in goed overleg tussen de klant en Madino. 

 

Het team van Madino Terrasmeubilair: