Over Madino, buitengewoon gastvrij!

Onze missie | ‘Terrasmeubelen ontwikkelen en aanbieden welke naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften binnen de recreatiebranche, waarbij wij letten op herkenbare behoeften als prijs-kwaliteit, levertijd en duurzaamheid'. 

Ontstaan van Madino | Madino Terrasmeubilair is dé partij voor de recreatiesector op het gebied van terrasmeubilair en buitenbeleving. Madino is in 2017 begonnen met het aanbieden van terrasmeubilair binnen de zakelijke markt, fungerend als onderdeel van Van der Garde Tuinmeubelen. Van der Garde Tuinmeubelen levert al ruim 45 jaar terrasmeubilair aan particulieren. De kennis met betrekking tot de wensen en behoeften die er binnen de particuliere markt zijn kan Madino perfect toepassen binnen de zakelijke markt. 

Enthousiasme en productkennis | Met veel enthousiasme en productkennis adviseren we recreatiebedrijven op het gebied van terrasmeubilair. Onze adviseurs rijden langs bij onze zakelijke klanten en voorzien de klant van passend advies inzake de buiteninrichting. Een bezoek aan onze showroom is ook mogelijk. Hier kunt u op afspraak een ‘terrasje’ komen pakken. Centraal gelegen, langs de a15, in Dodewaard.

Kennis van de branche | Naast productkennis is er ook veel kennis van de branche. Dankzij die toegenomen kennis kunnen wij ons assortiment steeds beter laten aansluiten op de wensen en behoeften van organisaties binnen de recreatiesector. Onze producten worden uitvoerig getest voordat ze opgenomen worden in het assortiment. Door eigen productontwikkeling kunnen we producten aanpassen naar de wens van onze klant. Ook vinden we het belangrijk dat de producten uit het assortiment lange tijd zijn na te leveren. Zo blijft de eenheid op de terrassen in stand. 

Klanttevredenheid | Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Madino Terrasmeubilair. En daarmee de tevredenheid van uw gasten. Om een goede klanttevredenheid te realiseren moet de nadruk gelegd worden op aspecten als persoonlijke betrokkenheid, oplossingen presenteren en snel schakelen. Oplossingen komen wij het liefst bij u op locatie presenteren, aan de hand van een vrijblijvende terrassessie. Zo kunt u de uitstraling en kwaliteit het allerbeste ervaren. Daarnaast blijft betrokkenheid ook na de realisatie belangrijk voor ons en zijn wij graag de partij die u blijft adviseren op het gebied van buiteninrichting en haar trends.

Leveren | Onze monteurs staan gereed als de producten geleverd moeten worden. Het vervoer van onze opslag naar het project, het opbouwen van de producten en het uitventen daarvan wordt professioneel uitgevoerd. Dit gaat altijd in goed overleg tussen de klant en Madino.