Over Madino, buitengewoon gastvrij!

Onze missie | Wij van Madino leveren terrasmeubilair, speciaal ontwikkeld voor de recreatiebranche, waarbij we de nadruk leggen op belangrijke aspecten als prijs-kwaliteit, levertijd en duurzaamheid.

Ontstaan van Madino | Madino Terrasmeubilair is dé specialist op het gebied van terrasmeubilair en buitenbeleving voor de recreatiesector. In 2017 zijn we gestart met het aanbieden van terrasmeubilair binnen de zakelijke markt, als onderdeel van Van der Garde Tuinmeubelen. Van der Garde Tuinmeubelen levert al ruim 45 jaar terrasmeubilair aan particulieren. De kennis die we hebben opgedaan over de wensen en behoeften in de particuliere markt passen we met succes toe binnen de zakelijke markt.

Enthousiasme en productkennis | Met veel enthousiasme en uitgebreide productkennis adviseren we recreatiebedrijven op het gebied van terrasmeubilair. Onze adviseurs bezoeken zakelijke klanten en voorzien hen van passend advies over de buiteninrichting. Het is ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u op afspraak inspiratie opdoen en onze producten ervaren. Onze showroom is centraal gelegen langs de A15 in Dodewaard. 

Kennis van de branche | Madino richt zich uitsluitend op de recreatiebranche en heeft zich gespecialiseerd binnen deze markt. Dit zorgt ervoor dat we bekend zijn met de wensen en behoeften op het gebied van terrasmeubilair. Dankzij deze kennis hebben we het juiste assortiment kunnen samenstellen voor vakantieparken, campings en andere recreatiebedrijven. Al onze producten worden getest voordat ze aan het assortiment worden toegevoegd. Dankzij eigen productontwikkeling kunnen we onze producten aanpassen aan de wensen van onze klanten. Tevens hechten we veel waarde aan de beschikbaarheid van producten op lange termijn binnen ons assortiment, zodat uniformiteit op de terrassen behouden blijft.

Klanttevredenheid | Klanttevredenheid staat centraal bij Madino Terrasmeubilair, wat rechtstreeks bijdraagt aan de tevredenheid van uw gasten. Om optimale klanttevredenheid te bereiken, leggen we de nadruk op persoonlijke betrokkenheid, het aandragen van oplossingen en een snelle respons. Onze oplossingen presenteren we bij voorkeur op uw locatie, middels een vrijblijvende terrassessie. Dit biedt u de beste ervaring qua uitstraling en kwaliteit. Onze adviseurs blijven ook na de oplevering betrokken, bijvoorbeeld wanneer er service verleend moet worden. Ook blijven wij u graag adviseren over kwalitatief en 'verhuurproof' terrasmeubilair en de laatste trends.

Levering en montage | Wanneer we een project mogen realiseren luisteren we in eerste instantie aandachtig naar de klant om te begrijpen hoe zij het project gerealiseerd willen hebben. Voor het vervoer van de producten bieden we twee mogelijkheden: eigen vervoer of via onze betrouwbare logistieke partners. De levering kunnen wij verzorgen, inclusief montage en plaatsen van het meubilair. Het team van onze ervaren monteurs staat klaar om dit te verzorgen. Gedurende dit proces vinden wij nauw overleg tussen de klant en Madino van groot belang.

 

De adviseurs van Madino

Gerrit van der Garde

 [email protected] |  0488-440138  Madino Terrasmeubilair


Gerard Karens

[email protected] | 06-13898659 | Gerard Karens

Arjo Mudde

[email protected] | 06-12757056 | Arjo Mudde