Over Madino

Visie.
Madino streeft ernaar dé specialist te zijn in zakelijke tuinmeubelen voor de hospitality branche, waarbij we met een specifiek assortiment en persoonlijke service bijdragen aan het creëren van een gastvrije buitenbeleving voor bedrijven binnen de verblijfsrecreatie.

Missie.
Met een specifiek assortiment en meer dan 40 jaar expertise op het gebied van tuinmeubelen de juiste oplossingen bieden aan bedrijven binnen de verblijfsrecreatie, waarbij we kwaliteit, comfort, duurzaamheid en klanttevredenheid centraal stellen, om zo de buitenervaring van gasten te verbeteren en het zakelijke succes van recreatiebedrijven te bevorderen. 

Historie.
In 2017 zijn we gestart met het aanbieden van tuinmeubelen binnen de zakelijke markt, als onderdeel van Van der Garde Tuinmeubelen. Van der Garde Tuinmeubelen levert al ruim 45 jaar tuinmeubelen aan particulieren. De kennis die we hebben opgedaan over de wensen en behoeften in de particuliere markt passen we met succes toe binnen de zakelijke markt.

Enthousiasme.
Met veel enthousiasme en productkennis adviseren we recreatiebedrijven op het gebied van tuinmeubelen. Onze adviseurs bezoeken zakelijke klanten en voorzien hen van passend advies over de buiteninrichting. Het is ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u op afspraak inspiratie opdoen en onze producten ervaren. Onze showroom is centraal gelegen langs de A15 in Dodewaard.  

Expertise.
Wij leveren tuinmeubelen aan bedrijven binnen de hospitality branche, zoals vakantieparken, campings, hotels, resorts en zwembaden. Ons assortiment is specifiek ontworpen voor de zakelijke klanten binnen deze sector en producten worden uitvoerig getest en zo nodig aangepast. We ontwikkelen onze producten zelf op basis van klantwensen en streven naar lange termijn beschikbaarheid om uniformiteit bij uw accommodaties te waarborgen.

Klanttevredenheid.
Wij streven naar optimale klanttevredenheid door persoonlijke betrokkenheid, snelle respons en het bieden van de beste oplossingen, ook na de oplevering. We presenteren onze oplossingen het liefst ter plaatse met een vrijblijvende terrassessie. Ook blijven we u adviseren over nieuwe oplossingen en trends.

Ontzorgen.
Bij het realiseren van een project luisteren we zorgvuldig naar uw wensen. We bieden twee opties voor vervoer: eigen transport of via betrouwbare logistieke partners. Ons ervaren monteursteam staat klaar voor levering, montage en plaatsing van het meubilair. Dit gaat altijd in overleg tussen u en uw vaste contactpersoon.

Terrasspecialisten.
Neem gerust contact op met één van onze terrasspecialisten. Wij helpen u graag verder!

Gerrit van der Garde | Eigenaar

 


Gerard Karens | Accountmanager

Arjo Mudde | Accountmanager