Waarom een terrasoverkapping bij de accommodaties?

Een fantastische eerste indruk!

Stel je voor: je komt aan bij je vakantiewoning na een lange reis en terwijl je de tuin inloopt, zie je een mooie, aluminium veranda. Je voelt je meteen welkom. Die eerste indruk voor uw gasten is onbetaalbaar, en precies dat gevoel kunt u als recreatieondernemer creëren, bijvoorbeeld door het plaatsen van aluminium terrasoverkappingen.

Voor iedere situatie geschikt

Een aluminium terrasoverkapping is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch in gebruik. Het stevige aluminium frame zorgt voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing die er in iedere omgeving goed uitziet. Zo'n aluminium overkapping voegt meerwaarde toe aan iedere accommodatie. Met een 100% waterdicht dak zijn uw gasten altijd beschermd tegen regen. Het dak kan tot 135 graden worden gekanteld, zodat de gasten zelf kunnen bepalen hoeveel zonlicht ze willen. Tevens zijn aluminium overkappingen voorzien van een slimme waterafvoer via de poten, wat ervoor zorgt dat het water netjes wegloopt, zelfs na een flinke regenbui. (Dit alles is mooi in beeld gebracht in onderstaande video)

Extra uitbreidingsmogelijkheden

Aluminium veranda's zijn uit te breiden met diverse shutters (panelen met horizontale of verticale lamellen) en zonneschermen voor extra schaduw en privacy. Er wordt momenteel ook gewerkt aan de realisatie van zijpanelen met verstelbare panelen. Zo kan de overkapping geheel winddicht gemaakt worden. Dit maakt het een ideale oplossing voor elk seizoen. 

Verschillende afmetingen mogelijk

Of u nu een vrijstaand model wenst of een wandmodel, er zijn vele mogelijkheden. Standaardafmetingen zijn overkappingen van 4x3 meter en 3x3 meter. Daarnaast zijn er wandmodellen in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar ook een 4x6 meter variant met bijvoorbeeld een elektrisch bedienbaar dak.

Betaalbare luxe

Het mooiste van alles? De aluminium veranda's uit onze collectie zijn zeer interessant qua prijs. Bij Madino Terrasmeubilair geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Door te investeren in deze terrasoverkappingen biedt u uw gasten een extra fijne buitenbeleving, zonder uw budget te overschrijden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een goede eerste indruk is cruciaal! Een aluminium terrasoverkappingen kan daar zeker aan bijdragen. Ze zijn stijlvol, praktisch, duurzaam en betaalbaar. Absoluut een waardevolle toevoeging voor iedere accommodatie!

Wilt u hier graag meer over weten? Kijk hier of neem telefonisch contact met ons op. Wilt u de overkapping in het echt bekijken? Bezoek onze showroom op afspraak en ontdek hoe deze terrasoverkappingen een toevoeging kunnen zijn voor uw vakantiepark of camping. Uiteraard staan wij er ook voor open om bij u op locatie de mogelijkheden door te nemen. 

 

Madino Terrasmeubilair