Hoe creëer je de beste buitenbeleving voor de gast?

Van goed naar beter!

Recreatiebedrijven, zoals vakantieparken en campings, worden steeds luxer. Deze trend zien wij ook terug op het gebied van terrasmeubilair en buitenbeleving. Steeds vaker zien we dat terrassen niet alleen uitgerust worden met een tafel en stoelen, maar ook met ligbedden, loungesets en andere accessoires. De reden? Om de gasten het comfort te geven dat ze van thuis gewend zijn, of zelfs nog een tikje luxer. In deze blog bespreken we hoe het 'verluxen' van de buitenbeleving kan resulteren in een nog betere gastbeleving!

Het belang van een mooi terras

Het terras is vaak het eerste wat gasten zien wanneer ze arriveren bij de vakantiewoning. Het is één van de eerste indrukken die ze krijgen. Een uitnodigend terras dat er verzorgd uitziet draagt absoluut bij aan de vakantie-ervaring van uw gast. Wij noemen het ook wel: het visitekaartje van de vakantiewoning.

Hoe kan je het terras 'verluxen'?

Met een mooi terras verhoogt u de gastbeleving. Hieronder staan producten genoemd waarmee u de terrassen bij de accommodaties kan voorzien van een upgrade:

  • Loungemeubelen: creëer een zithoek waar gasten kunnen genieten van een kopje koffie in de ochtend of een gezellige borrel in de avond.
  • Ligbedden: geeft de gast de gelegenheid om optimaal te genieten van de zon, te lezen of gewoon te relaxen. Afhankelijk van de ruimte kunt u het aantal ligbedden bepalen.
  • Hangmatten: een hangmat geeft meteen een zomers vakantiegevoel. Deze kan zowel tussen twee palen als tussen twee bomen worden opgehangen.
  • Buitenkeuken/barbecue: gasten vinden het geweldig! Ze kunnen barbecueën, terwijl ze genieten van de gezelligheid en samen mooie momenten beleven.
  • Accessoires: denk aan parasols voor schaduw, een hang-ei voor ontspanning of een buitenvloerkleed voor extra sfeer.

Onderscheidend zijn is erg belangrijk voor een recreatieondernemer. Ook middels de terrassen bij de accommodatie kunt u dit realiseren. Dit zorgt voor terugkerende gasten en mond-tot-mondreclame.

Kwaliteit en uitstraling

Bij het kiezen van terrasmeubilair is het belangrijk om te investeren in kwalitatief hoogwaardig meubilair met een mooie, eigentijdse uitstraling. Goede kwaliteit zorgt ervoor dat de terrassen er ieder jaar weer mooi uitzien, wat bijdraagt aan tevreden gasten. Recent hebben we de terrassen van de nieuwe woningen op Camping Zonneweelde mogen voorzien van terrasmeubilair. Een mooi voorbeeld van een terras waar gasten kunnen genieten van fantastisch comfort! Hieronder ziet u een weergave van de verschillende producten die zijn geplaatst. 

 

Er zijn meerdere mogelijkheden om de terrassen bij de accommodatie te voorzien van een upgrade. Het hoeft niet eens een enorme investering te zijn; met enkele slimme keuzes kan er al een groot verschil gemaakt worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Madino Terrasmeubilair