Sunbrella tuinmeubelen: een goede keuze voor vakantieparken!

Sunbrella: een goede keuze voor vakantieparken

Kwalitatief terrasmeubilair is van belang voor vakantieparken, omdat het direct bijdraagt aan de positieve ervaring van gasten. Goed meubilair zorgt voor comfort tijdens de vakantie, draagt bij aan de uitstraling van het park, vergt minder onderhoud en werkt op de lange termijn kostenbesparend. Een voorbeeld van goed en kwalitatief meubilair dat uitermate geschikt is voor recreatief gebruik is Sunbrella terrasmeubilair. 

Wat is Sunbrella?

Sunbrella is een hoogwaardige en duurzame stof die sinds de jaren '60 wordt geproduceerd en is ontworpen als een veel duurzamer en kleurvaster alternatief voor de traditionele katoenen stof. Sunbrella, ontwikkeld voor buitengebruik bleek niet alleen waterbestendig en Uv-bestendig te zijn, maar ook erg comfortabel en stijlvol. 

Waarom kiezen voor Sunbrella terrasmeubilair?

  • Bestand tegen weersinvloeden: Sunbrella-stof is water-, zonlicht- en schimmelbestendig. Ideaal voor buiten!
  • Verhuurproof: Sunbrella-meubilair is geschikt voor intensief recreatief gebruik.
  • Onderhoud en uitstraling: Sunbrella is eenvoudig te reinigen en behoudt zijn kleur. Met diverse modellen en kleuropties is er voor elk terras de juiste oplossing.
  • Comfort: naast de robuustheid bieden Sunbrella-meubels ook veel comfort, wat bijdraagt aan een positieve gastervaring.
  • Goede investering: dankzij de lange levensduur en het beperkte onderhoud is Sunbrella een goede investering voor de lange termijn.

Bewezen kwaliteit: Sunbrella op vakantieparken

Bij Madino zien we de voordelen van Sunbrella loungemeubilair voor vakantieparken. De meubels zitten comfortabel en zijn makkelijk te onderhouden. Op veel vakantieparken in Nederland zie je ze al staan. De ervaringen van klanten zijn heel positief. Een groot voordeel: de meubels blijven mooi. Een mooi praktijkvoorbeeld die dit bewijst: Bij een klant moesten we na vier jaar een gedeelte van een Sunbrella loungeset omruilen. Het nieuwe bankdeel paste perfect bij het oude. Geen kleurverschil!

Een goede investering!

Sunbrella loungemeubilair is in aanschaf soms duurder dan andere loungemeubelen. Echter, het is een goede investering voor de langere termijn. U hoeft niet na enkele jaren opnieuw te investeren omdat het meubilair een verouderde uitstraling heeft gekregen. Op de stof geven we vijf jaar garantie; we staan volledig achter de kwaliteit van het product, ook bij intensief gebruik.

Klantervaring met Sunbrella 

Vakantiepark Julianahoeve in Renesse heeft geïnvesteerd in Sunbrella terrasmeubilair. Dit is wat Sandy Troost (eigenaresse) over haar ervaring vertelt: "We hebben voor de all-weather Sunbrella serie van Madino gekozen en waren direct enthousiast. De stof neemt geen water op, waardoor alles buiten kan blijven zonder zorgen. Dat was voor ons een grote meerwaarde. Bovendien hebben deze meubelen een mooie uitstraling en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding."

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Sunbrella? Neem gerust contact met ons op; we delen graag alle details met u.

Ontdek in de onderstaande video hoe goed Sunbrella-stof bestand is tegen vuil.

Madino Terrasmeubilair