Terrasmeubilair van Madino | Madino Terrasmeubilair

Madino Terrasmeubilair
Advies nodig bij het inrichten van het terras van uw recreatiebedrijf, zorginstelling of horecabedrijf? Madino Terrasmeubilair staat graag voor u klaar. Wij adviseren recreatiebedrijven, zorginstellingen en horecabedrijven bij de inrichting van hun terras. Hierbij houden wij onder andere rekening met de uitstraling en sfeer van uw bedrijf of instelling en het beschikbare budget. Naast het advies verzorgen wij ook de levering van kwalitatief hoogwaardig terrasmeubilair. Lees verder voor meer informatie over Madino of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Genieten met comfortabel terrasmeubilair
Wilt u als recreatie- of horecabedrijf graag uw gasten de mogelijkheid geven om optimaal te genieten van de buitenlucht met comfortabele terrasmeubelen? Dan gaat Madino Terrasmeubilair graag met u aan de slag. Wij van Madino vinden dat terrasmeubilair niet alleen voor de zonnige zomerse dagen is. Ook in andere seizoenen vinden uw gasten het heerlijk om de natuur te kunnen beleven. En wat is er nu fijner dan buiten op het terras van de vakantiewoning of het restaurant te ontspannen op comfortabele banken, stoelen, tafels en accessoires. Daarom adviseren wij u graag bij het vinden van passende meubelen bij uw accommodatie, bedrijf of instelling.

Onze collectie terrasmeubelen
Wist u dat wij u niet alleen voorzien van advies op maat, maar dat wij ook onze eigen terrasmeubelen ontwikkelen en rechtstreeks bij de fabriek laten produceren. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en een scherpe prijs hanteren. Onze meubelen hebben dan ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De kwaliteit van onze producten ziet u terug in het materiaalgebruik van onze terrasmeubelen. Stevige materialen, een goede constructie en een stijlvol design zorgen ervoor dat u en uw gasten nog jarenlang plezier hebben van deze meubelen.

Neem contact met ons op
Wilt u meer weten over ons aanbod terrasmeubilair? Of wilt u direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken met een van onze specialisten? Bel ons dan via telefoonnummer 0488-440138. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij informeren u dan graag verder over de collectie en het advies van Madino Terrasmeubilair.