Sunbrella stof | Madino

De ideale loungemeubelen voor uw vakantiepark!

'Kan deze bank ook buiten staan?' Een logische vraag die wij te horen krijgen tijdens het presenteren van de Sunbrella loungemeubelen. 

Het antwoord op deze vraag is een volmondige ja. Dit meubilair is uitermate geschikt voor buiten, dankzij de Sunbrella stof. Sunbrella is een stof die geproduceerd wordt in Frankrijk en heeft uitmuntende eigenschappen. Sunbrella stof is niet alleen water- en vuilafstotend, maar ook chloorbestendig. Daarnaast is de stof tot in de kern geweven met geverfde acrylvezels. Dit zorgt ervoor dat de stof op termijn niet gaat verkleuren. Een ander voordeel: Sunbrella stof voelt erg comfortabel aan. 

Sunbrella terras- en loungemeubilair is perfect voor op het vakantiepark, zowel bij de horeca als op het terras bij de accommodatie. Hieronder staan de grootste voordelen van Sunbrella terrasmeubilair beschreven:

✔ Geen los slingerende kussens
✔ Makkelijk schoon te maken (zelfs onder hoge druk)
✔ 5 jaar garantie op de stof
✔ Chloor-, water- en vuilafstotend
✔ Veel opties in verschillende prijscategorieën 
Aluminium binnenframe

En niet te vergeten; een heerlijke, relaxte vakantie voor uw gast! Een loungeset of loungestoelen worden enorm gewaardeerd en zorgt ervoor dat uw gasten tot in de late uurtjes kunnen genieten van het buitenleven. 

Bekijk de verschillende Sunbrella loungesets hier. Naast loungesets zijn er ook prachtige ligbedden en een luxe terrasstoel verkrijgbaar, bekleed met Sunbrella stof en geschikt voor de recreatie. Onderstaande video geeft u een beeld van de goede kwaliteit.

Madino Terrasmeubilair