Sunbrella | Madino Terrasmeubilair

Sunbrella, de ultieme oplossing voor buiten!

Sunbrella is een stof die wordt geproduceerd in Frankrijk. Het wordt gebruikt voor de bekleding van onder andere terrasmeubilair. Deze stof is 100 procent waterdicht. Het water blijft op de stof liggen. Dit betekend dat, wanneer de bank nat regent, hij relatief snel droogt. Ongeveer twee uurtjes in de zon en het product kan weer in gebruik worden genomen. 

Dit geldt ook voor eten of drinken wat op de bank terecht komt. Dit kan simpel worden afgenomen met een natte doek. Het is zelfs met chloor schoon te maken. Dit betekend dat het product dus ook perfect bij uw zwembad kan staan.

Na een winter buiten staan kan het zijn dat de stof iets groen is verkleurd, bijvoorbeeld wanneer die onder een boom heeft gestaan. De bank is te reinigen met een sproeier, maar dit kan ook met de hoge drukspuit, mits deze uiteraard op enige afstand wordt gehouden. 

De producten die de Sunbrella stof bezitten hebben geen losse kussens. Zo voorkom je dat kussens los-slingeren of op de grond terecht komen en vies worden. Ook het opbergen van de kussens is nu niet meer nodig. 

Er zijn verschillende producten te verkrijgen in deze Sunbrella stof. Zo zijn er diningstoelen, loungesets, relaxstoelen en ligbedden te verkrijgen. Bij al deze producten geldt een garantie van vijf jaar op de stof.

Wilt u erachter komen of deze producten passen bij uw accommodatie? Wij doen een vrijblijvende proefplaatsing. 

Madino Terrasmeubilair