Aluminium serie | Madino Terrasmeubilair

Kwaliteit, altijd! Niets is zo vervelend als gasten die teleurgesteld zijn, bijvoorbeeld omdat het terrasmeubilair incompleet of beschadigd is. Hun reactie of klacht levert uw receptie en onderhoudsdienst bovendien extra werk op. Met de meubelen van Madino kiest u voor hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Eén van de materialen waar wij als Madino graag mee werken is aluminium. Aluminium is bestand tegen alle weersinvloeden, kan tegen (zout)water, is ontzettend sterk en het roest niet. Daarnaast is het een betaalbaar materiaal waardoor er een goede prijs-kwaliteitsverhouding ontstaat.

En Madino gaat verder, namelijk met de ontwikkeling van de speciaal op de recreatiebranche afgestemde aluminium serie. Een volledig aluminium tafel die wel een natuurlijke uitstraling heeft, met bijbehorende stapelbare of verstelbare stoelen, een comfortabel ligbed en bijpassende parasol. Deze lijn bestaat uit de Colma tafel, in diverse afmetingen verkrijgbaar, de Premium verstelbare stoel, de stapelbare stoel Tampa, het Beaufort ligbed en de Juno parasol. Deze aluminium serie is uitvoerig getest op de meest kleine details voordat de producten op de markt terecht kwamen. De producten vormen samen een complete terras-set en zijn stuk voor stuk uitermate geschikt voor de recreatie branche, omdat de producten 'hufterproof' zijn, weerbestendig en onderhoudsarm.

Een bijkomend voordeel voor u als klant is dat deze producten lang na te bestellen zijn, omdat wij deze zelf hebben ontwikkeld en bij de fabriek laten produceren. Zo kan er na een aantal jaar nog steeds exact dezelfde stoel nabesteld worden. Zo blijft de eenheid op de terrassen intact. Daarnaast zijn losse onderdelen voorradig en kunnen wij snel schakelen op momenten wanneer dit nodig is. 

Een citaat van Judith Jobse (Kustlicht Zeeland Vakanties) die op hun terrassen de aluminium serie van Madino hebben staan: 'Hun producten zagen er kwalitatief goed uit, zowel qua materiaal als qua uitstraling. Materialen, scharnierpunten, leuningen, je kon gewoon aan alles zien en voelen dat het goed was en goed in elkaar zit...' 

Wanneer komen wij dit terrasmeubilair op het terras van uw recreatiewoning laten zien?

 

Aluminium serie op camping De Zandhegge

 

 

 

Madino Terrasmeubilair