Duurzaam | Madino Terrasmeubilair

SCAB Design en Madino Terrasmeubilair ondersteunen het milieubewustzijn en verminderen de hoeveelheid afval. Dit brengt een opwaartse spiraal op gang

Nieuw plastic wordt niet in het milieu gebracht en tegelijkertijd worden potentieel vervuilende afvalstoffen teruggewonnen.
Van grondstof tot product. Van product naar afval. Van afval naar gerecycleerd materiaal. Van gerecycleerd materiaal tot nieuw product. Een continue en eeuwigdurende cyclus van hergebruik.
In de GO GREEN-collectie is de stoel gemaakt van gecertificeerd geregenereerd plastic: verkregen door de verwerking en regeneratie van afgedankte producten, afval afkomstig van recycling. Het plastic is gecertificeerd als gerecycled en wordt verkregen dankzij het gebruik van energie uit hernieuwbare bronnen.

Ginevra Go green

Circulair terrasmeubilair wordt steeds belangrijker. De Ginevra dining, en nog veel meer modellen, dienen niet alleen als zitoplossing, maar ook als grondstof. Dit is iets van enorm grote waarde. De oude stoel wordt verpulverd in kleine blokjes. Deze blokjes kunnen worden ingezet voor nieuw meubilair. Zodoende hoeft er geen greep meer worden gedaan naar de uitputtelijke voorraad grondstoffen. Zo wordt er een steentje bij gedragen aan de verduurzaming van de aarde. 

Madino Terrasmeubilair