Aluminium terrasmeubilair | Madino

Kwaliteit, altijd!

Niets is zo vervelend als gasten die teleurgesteld zijn, omdat het terrasmeubilair niet comfortabel, incompleet of beschadigd is. Hun reactie of klacht levert de technische dienst bovendien extra werk op. Met de aluminium tuinmeubelen van Madino kiest u voor hoge kwaliteit en een lange levensduur!

Eén van de materialen waar wij als Madino graag mee werken is aluminium. Aluminium is bestand tegen alle weersinvloeden, kan tegen (zout)water en roest niet. Daarnaast is het een betaalbaar materiaal waardoor er een goede prijs-kwaliteitsverhouding ontstaat.

Speciaal voor de recreatiebranche heeft Madino een collectie ontwikkeld, bestaande uit aluminium terrasmeubelen. Deze collectie bestaat uit een aluminium terrastafel met een houtlook tafelblad, een comfortabele stapelstoel, verstelbare standenstoel, een comfortabel ligbed en bijpassende parasol. Deze producten zijn uitvoerig getest voordat ze binnen de recreatiebranche zijn ingezet. Bij de ontwikkeling van deze collectie is gelet op herkenbare behoeften als comfort, kwaliteit en duurzaamheid. 

Dankzij eigen productontwikkeling kunnen wij garanderen dat deze meubelen lang zijn na te leveren. Zo blijft de eenheid op de terrassen intact. Daarnaast zijn losse onderdelen voorradig en kunnen wij snel schakelen op momenten wanneer dit nodig is. 

Een citaat van Judith Jobse (Kustlicht Zeeland Vakanties) die op hun terrassen de aluminium serie van Madino hebben staan: 'Hun producten zien er kwalitatief goed uit, zowel qua materiaal als qua uitstraling. Materialen, scharnierpunten, leuningen, je kon gewoon aan alles zien en voelen dat het goed was en goed in elkaar zit...' 

Hieronder een mooie impressie van de aluminium terrasmeubelen bij een prachtige accommodatie van vakantiepark De Zandhegge in Emst. 

 

 

 

Madino Terrasmeubilair