Toon 1 - 8 van 8
Filter

Terrasmeubelen zorginstelling | Madino Terrasmeubilair

Terrasmeubelen zorginstelling van Madino Terrasmeubilair
Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige terrasmeubelen voor een zorginstelling, kunt u terecht bij Madino Terrasmeubilair. Comfort en zitgemak zijn erg belangrijk bij meubilair voor de zorg. Door comfortabel terrasmeubilair aan te bieden, kunt u ervoor zorgen dat bewoners eerder naar buiten gaan om te genieten van de frisse buitenlucht. Maar welke terrasmeubelen sluiten aan bij uw wensen en die van de bewoners? De specialisten van Madino denken graag met u mee. Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen wij u gegarandeerd voorzien van deskundig en passend advies.

Kwalitatieve en comfortabele terrasmeubelen
Terrasmeubelen voor de zorg moeten voldoen aan een aantal belangrijke punten. Allereerst moeten ze zeer comfortabel zijn. De stoelen moeten fijn zitten en van goede kwaliteit zijn. Daarnaast wil het oog ook wat en moeten de stoelen en tafels er natuurlijk mooi uitzien. De terrasmeubelen in het assortiment van Madino voldoen aan al deze aspecen. Wij bieden terrasmeubilair aan dat gemaakt is van zeer stevige, onderhoudsarme en hoogwaardige materialen. Het stijlvolle design maakt dat het er prachtig uit ziet op het terras van uw zorginstelling.

Ontvang advies op maat
Heeft u behoefte aan advies bij het inrichten van het terras bij uw zorginstelling? De specialisten van Madino zijn u graag van dienst. Laat ons bijvoorbeeld langskomen voor een proefopstelling op uw terras. U kunt dan direct zien welk terrasmeubilair helemaal aansluit bij uw wensen. Klopt het design, biedt het voldoende zitcomfort en zijn de meubels gemaakt van juiste materialen. Uiteraard is het ook van belang dat het terras rolstolvriendelijk wordt ingericht. Ieder aspect wordt meegenomen in ons advies.

Neem contact met ons op
Wilt u ook het terras van uw zorginstelling laten inrichten met passende, comfortabele en mooie terrasmeubelen? En heeft u behoefte aan advies maat? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0488-440138. Tevens kunt u een bericht achter laten via het online contactformulier. Wij informeren u graag verder over de verschillende mogelijkheden op het gebied van terrasmeubelen voor een zorginstelling.